Foto door Pedro Figueras via Pexels

Ons verhaal

De 80/20-regel is meer dan 120 jaar geleden bedacht door econoom Vilfredo Pareto. Het staat voor alles waarin wij van tachtigtwintig geloven: voorkom bij je dagelijkse werkzaamheden zinloze energieverspilling, inspanning en onnodige stress.

Bedrijven, instellingen en (semi-)overheden doen veel en vaak hetzelfde: vergaderen, plannen en strategieën uitwerken, projecten leiden, scenario’s bedenken en uitdagingen in kaart brengen. Dat start vaak met veel energie en enthousiasme. Als deze acties te lang duren, verdwijnt de focus en worden de plannen en rapporten omvangrijker. De kans dat het geheel verdrinkt in de dagelijkse hectiek is groot. Is dat onze wijsheid? Misschien een beetje, maar vooral onze praktische ervaring. Kernvragen: hoe kun je met zo weinig mogelijk inspanning succesvolle acties uitvoeren? Wat is de essentie en wat moeten we vooral weglaten?

Bij elk van onze trainingsprogramma’s hebben we ons afgevraagd: kan het beter, sneller, efficiënter en leuker? Maar vooral: wordt ons verhaal omarmd door onze klanten en gaan zij direct aan de slag?

Gedreven door enthousiasme

Onze trainers zijn zeer gemotiveerd om de efficiënte en praktische aanpak te delen met onze klanten.

Foto door Vlad Chețan via Pexels

Super Efficiënt

Onze trainingen en workshops volgt u in één avond. Dat lukt met een korte voorbereiding voorafgaand aan de sessie. Wij zorgen voor alle benodigde informatie.

Enthousiast en gedreven

Trainingen van tachtigtwintig zijn dynamisch, en verrassend. Onze trainers zijn energiek en enthousiast. Dat werkt aanstekelijk. Ontdek het zelf.

Deskundig

Al onze trainers hebben minimaal 10 jaar praktische (management) ervaring. Zij presenteren de meest effectieve aanpak in uw bedrijfssituatie.

Ed van Hal

Trainer en adviseur